MENU D’N HALDER | 32,50

Voorgerechten

Crèmesoep | champignons | croutons | katenspek | bospeen | tuinkruiden | creme fraiche

Rundercarpaccio | Parmezaanse kaas | katenspek | pijnboompitjes | rucola | pesto

Makreel | gerookt | krokante uitjes | radijs | creme fraiche | salade | kerrie | aceto balsamico

Spaans | gerookte ham | mango | walnoten | rode ui | parpika | olijven

 

Hoofdgerechten

Rode mul | filet | spinazie | rettich | prei | tomaat | choronsaus

Kalkoen | medaillon | knolselderijmousseline | andijvie | bospaddenstoelen | roomsaus van specerijen

Kabeljauw | filet | prei | rettich | spinazie | tomaat | bearnaisesaus

Rund |  gebakken | biefstuk | knolselderijmousseline | andijvie | bospaddenstoelen | rode wijnsaus

 

Nagerechten

Bavarois | speculaas | crumble van chocolade | slagroom | karamelijs

Bavarois | roodfruit | gel van framboos | merengue | roodfruitijs | kletskop | vanillesaus

Chocolade | mousse | slagroom | sinaasappel | kletskoppen

Kazen |notenbrood | toeslag 3,90