MENU D’N HALDER 34.50 P.P.

Voorgerechten

Cremesoep | bospaddestoelen | knolselderij | tuinkruiden| katenspek | creme fraiche

Terrinne van fazant | salade | pruimen | rode bes | walnoten | krokant brood

Ossenhaas | dungesneden  | parmezaan | rucola|
pijnboompitjes | katenspek | truffel

Gerookte forel | kerrie | cerise tomaat | filodeeg | rucola

Burratta | tomaat | bieslook | basilicum | kappertjes| rode ui

 

 

Hoofdgerechten

Gebakken parelhoenderfilet | zoete aardappel | seizoensgroenten | quiche | saus van prunus ( pruim)

Gebakken Heilbotfilet | polenta met paprika | seizoensgroenten | tomaat | bloemkool | Bearnaisesaus

Gebakken biefstuk | seizoensgroenten | zoete aardappel | saus van rode wijn kruiderijen

Courgette | risotto | bloemkool | portobello | truffel | parmezaan | knolselderij | rode biet | balsamicocreme

Wildzwijnmedallion | zuurkool | zoete aardappel |  saus van honing en mosterd


Nagerechten

Bavarois van blauwe bes | gel van blauwe bes | bosbessenijs | bosbessen | maanzaadcracker

Citroentaartje | citroenijs | mandarijncompote | bastogne | luchtige schuimpjes | kletskop

Chocolademousse | brownie | chocoladeijs | slagroom | vanille | koffiecrunch

Creme brûlée | afgebrand met rietsuiker

Verschillende soorten kaas | notenbrood | (toeslag 4,90)

 

Dit menu wordt geserveerd met frisse salade en frites