MENU D’N HALDER | 32,50

Voorgerechten

Huzaren 2018 | aardappel | ei | augurk | witlof | appel | tuinkruiden | creme fraiche | runderstoof

Rundercarpaccio | Parmezaanse kaas | katenspek | pijnboompitjes | rucola | pesto

Garnalen | kroketten | huisgemaakt | gefrituurde peterselie | salade | tomaten-sherry mayonaise

Rilette | witvis |  | radijs | pesto | croutons | komkommer | frisse salade

 

Hoofdgerechten

Rund |  gebakken | biefstuk | zoete aardappel | portobello | saus van rode wijn en laurier

Varken | buikspek | zoete aardappel | venkel | appel | saus van honing en mosterd

Zalmforel | rettich | tomaat | spinazie | saus van witte wijn en truffel

Skrei | winterkabeljauw | filet | risotto | paprika | tomaat | bospeen | bearnaisesaus

 

Nagerechten

Bavarois | kokos | crumble | gel van framboos | amarene-ijs | kletskop

Bavarois | ananas | ananascouli | merengue | krokante ananas | vanille-ijs

Karamel | mousse | walnoten | banaan | slagroom |  karamelijs

Kazen | notenbrood | toeslag 3,90

 

Dit menu wordt geserveerd met frisse salade en frites