LUNCHMENU 17,50 EURO P.P.

VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN OSSENHAAS, PARMEZAANSEKAAS, UITGEBAKKEN SPEKJES
EN EEN PESTO VINAIGRETTE
OF
SALADE MET SPAANSE SERRANOHAM MET GROENE ASPERGES, GEZOETE HONING MELOEN
EN EEN SIROOP VAN BALSAMICO
OF
CREMESOEP VAN GERIJPTE TOMATEN MET PAPRIKA EN BIESLOOK
OF
CREMESOEP VAN GERIJPTE POMODORI TOMATEN MET PAPRIKA EN BIESLOOK

HOOFDGERECHTEN
GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET EEN TRADITIONELE REMOULADE SAUS
OF
GEBAKKEN RUNDERBIEFSTUK MET EEN SAUS VAN RODEWIJN
OF
KROKANT GEBAKKKEN HOENDERFILET MET EEN SAUS VAN SPECERIJEN

NAGERECHT
VERS FRUIT VAN HET SEIZOEN MET VANILLEIJS EN KLETSKOPPEN
OF

BAVAROIS VAN ANANAS  MET FRAMBOZENCOULI EN CITROENSORBETIJS
OF
HUISGEMAAKTE WITTE EN BRUINE CHOCOLADE MOUSSE